Avdeling Froland

370 38 940

Avdeling Brokelandsheia

372 72 999

Avdeling Byglandsfjord

468 62 947

HONDA EU32i Aggregat

39,900.00 kr

SVÆRT KRAFTIG OG APPSTYRT: HONDA LANSERER VERDENS LETTESTE STRØMAGGREGAT I 3 kVA-KLASSEN
Honda har lansert sitt nye EU 32i strømaggregat, med ekstremt høy ytelse i den mest brukervennlige innpakningen verden har sett til nå. Med mange nye funksjoner vil dette avanserte aggregatet dominere 3 kVA-klassen. I utviklingsprosessen har Honda hatt fokus på at EU 32i skal ha et brukervennlig grensesnitt, en merkbart lavere vekt og en motor med høy ytelse for å kunne møte kravene som stilles av både profesjonelle og private brukere.

Verdens første høyytelsesaggregat
Honda er først ute med å ta i bruk motorteknologi som du vanligvis finner i biler og racerbåter, i et bærbart aggregat med direkte bensininnsprøytning. Med imponerende 3200 watt og driftssikkerhet i toppklasse, kan du være trygg på at aggregatet leverer varene ved strømbrudd og under krevende oppgaver – med full kontroll via en app. Du trenger ikke engang å stanse aggregatet ved påfylling av drivstoff, dette gir deg strømforsyning helt uten avbrudd.

Lett å bære – lett å starte
Med en vekt på 26,5 kg er EU 32i lettere å transportere enn sin forgjenger EU 30i, som måtte transporteres på hjul. EU 32i er lett å bære med seg og bruke der du trenger det. Aggregatet har en veldig enkel startprosedyre, med bare to trinn.

Råsterkt og effektivt
Honda har bevist at selv motorer med høy ytelse kan ha svært lave utslippsverdier, langt under EU-forskriftene. EU 32i har Eco-bryter for økonomisk drift, som justerer motorturtallet automatisk etter belastning og nødvendig mengde kraft. Dette er markedets første aggregat i sin klasse som er utstyrt med direkte bensininnsprøytning. Dette reduserer drivstofforbruket og minimerer utslippene.

Smart utformet brukergrensesnitt
Frontpanelet til EU 32i-aggregatet er designet for enkel bruk, der hver funksjon er lett tilgjengelig og synlig.

Unikt Honda-design
EU 32i er et aggregat som virkelig skiller seg ut, der man har jobbet like grundig med eksteriøret som med motoren på innsiden. Aggregatet følger den samme moderne designstilen som går igjen i Honda-sortimentet, med et moderne og ikonisk utseende.

Intuitiv kontroll via app
Aggregatet kan styres med en egen app for iOS eller Android, som bruker Bluetooth-tilkobling for å sende viktige serviceopplysninger og vedlikeholdsvarsler til brukeren. Du kan sjekke utgangseffekt, drivstoffnivå og stoppe aggregatet ved behov. Dette smarte aggregatet gir deg også driftsvarsler og lar deg kontakte forhandleren din direkte via appen hvis du har behov for hjelp. Med muligheten for å veksle mellom flere aggregater kan du navngi hvert enkelt som er koblet til appen, og overvåke flere aggregater samtidig.

Fra campingplasser til anleggsområder
Dette kraftige, lette aggregatet gir profesjonelle fotografer, anleggsarbeidere og eventarrangører tilgang til en strømkilde med høy ytelse som de kan transportere selv og styre sømløst fra en app. Aggregatet er også ideelt for forbrukere som er ute etter stabil, langvarig strømforsyning til hytta eller campingvognen, eller en svært pålitelig strømkilde i tilfelle en naturkatastrofe eller gjentatte strømbrudd. Dette aggregatet er utviklet med utgangspunkt i hverdagslivets behov – akkurat som alle andre industriprodukter fra Honda.

Er du interessert i dette produktet? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

2 på lager

Produktnummer: 102295 Kategorier: , ,