Avdeling Froland

370 38 940

Avdeling Brokelandsheia

372 72 999

Avdeling Byglandsfjord

468 62 947

Osram Tyreinflate 2000 minikompressor dekkpumpe

799.00 kr

– Oppladbar
– Mange bruksområder
– Minnefunksjon

Osram Tyreinflate 2000 minikompressor dekkpumpe er en oppladbar dekkpumpe med digitalt display for enklere og mer nøyaktige trykkmålinger og oppblåsing av dekk som viser trykkverdier i BAR, kPA og PSI. Dekkpumpen har en minnefunksjonen og opptil fire forskjellige verdier for forskjellige dekk kan programmeres og lagres. Den stopper også automatisk når riktig og forhåndsinnstilt trykk er nådd.

Hva gjør dekkpumpen så bra?
Gjennom den medfølgende USB-kabelen er Osram Tyreinflate 2000 oppladbar, og det kreves ingen 12V-uttak for strømforsyning. Den kan brukes til å pumpe opp bildekk, men kan også brukes til sykkel-, scooter- og motorsykkeldekk. Dekkpumpen er ideell for bruk på farten og kan tas med nesten hvor som helst. Den har også en powerbank-funksjon og kan brukes som lader til for eksempel mobiltelefon.

Hva følger med i pakken?
Med i pakken følger det med 1 stk Osram Tyreinflate 2000 minikompressor dekkpumpe, micro USB ladekabel, oppbevaringsveske, brakett for montering og oppbevaring på sykkel. Det følger også med et 2-delt adaptersett som kan brukes som kobling for sykler, baller eller gummibåter med Presta-ventiler.

Er du interessert i dette produktet? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Tomt på lager

Produktnummer: 102415 Kategorier: ,