Avdeling Froland

370 38 940

Avdeling Brokelandsheia

372 72 999

Avdeling Byglandsfjord

468 62 947

Få hjelp av eksperter til å ta vare på din robotklipper!

Vi forstår at det kan være en utfordring å finne tid til å vedlikeholde hagen, spesielt når det kommer til plenklipping. Derfor tilbyr vi en rekke tjenester for å gjøre det enkelt og bekymringsfritt for deg å eie en robotklipper.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring der vi kommer ut til deg og sjekker området der robotklipperen skal jobbe. Vi undersøker hellingen på plenen, eventuelle hindringer som trær eller busker, og hvor stor plenen er. På denne måten kan vi gi deg den beste anbefalingen for hvilken robotklipper som vil passe ditt behov.

Installasjon

Etter befaringen kan du velge å bruke våre tjenester for installasjon. Vi tar oss av hele installasjonsprosessen slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe. Vi sørger for at alle kabler og ledninger er riktig tilkoblet, og vi tester robotklipperen for å sikre at den fungerer som den skal.

Service

For å sikre at robotklipperen din alltid fungerer optimalt, tilbyr vi også service på robotklipperen din. Våre servicealternativer er: 

Grunnleggende service: Rengjøring Elektronisk feilsøking (autosjekk) Programvare oppdatering Knivbytte Test av batterifunksjon (autotest) Batterilading Sikkerhetskontroll Kontroll
Bronse service: Grunnleggende service + Vinterlagring
Sølv service: Grunnleggende service + Vinterlagring + Henting og oppstart

Utrykning 

Hvis robotklipperen din skulle kjøre seg fast eller ha andre problemer, tilbyr vi også utrykningstjenester. Vi kommer raskt til deg for å undersøke hva som har skjedd og for å sikre at robotklipperen fungerer optimalt igjen.

Vinterlagring

Når vinteren nærmer seg, kan du også velge å benytte vår vinterlagringstjeneste. Vi tar vare på robotklipperen din i vintermånedene, og vi gir den nødvendige service, oppdaterer den, rengjør den og gjør den klar for en ny sesong med klipping når våren kommer.

Hvis du ønsker mer informasjon om tjenestene vi tilbyr og prisene våre, ta gjerne kontakt med oss. Vi vil gjerne hjelpe deg med å ta vare på din robotklipper, slik at du kan nyte en velstelt hage uten å løfte en finger!

Kontaktskjema